Pravila privatnosti

Izjava o davanju suglasnosti na korištenje osobnih podataka Institucija kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci poslani na web stranice www.institucija.hr (u nastavku web stranice) i da će biti obrađeni. Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da, sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka, slobodno i izričito dajete privolu na prikupljanje i daljnje obrađivanje Vaših osobnih podataka ustupljenih Instituciji kao korisniku putem ovih web stranica, u svrhe koje su ovdje izričito navedene. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka. Stoga, ovu Izjavu niste dužni prihvatiti, niti unositi svoje osobne podatke u jednu od prijavnih formi na ovim web stranicama. Po prihvaćanju ove Izjave, i unosom Vaših osobnih podataka isti će biti obrađeni od strane Institucije u svrhu prijave vozača. Vaši će se osobni podaci tretirati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i uz primjenu odgovarajućih tehničko-sigurnosnih mjera.

Institucija poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, te nijedna treća strana osim zaposlenika, koje zbog naravi poslova koje obavljaju za Instituciju imaju pristup osobnim podacima, nema pristup Vašim osobnim podacima, Vaši osobni podaci ne mogu se priopćavati trećim osobama bez vaše izričite prethodne privole samo u slučajevima izričito propisanim zakonom. Voditelj zbirke Vaših osobnih podataka registrirani je ured Institucije, Put Duilova 23, 21000 Split. Sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka u bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelomice, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i aktivnosti usmjerene prema Vama. Opoziv možete podnijeti osobno u uredu Institucije, Put Duilova 23, 21000 Split, poštom na gore navedenu adresu firme, ili e-poštom na adresu: info@institucija.hr. Nakon pažljivog čitanja i razumijevanja informacija u ovoj Izjavi, dopuštate da Institucija, kao Voditelj zbirke osobnih podataka i korisnik, obrađuje i koristi vaše osobne podatke prikupljene na ovim web stranicama radi omogućivanja prijave u sustav vozača Institucije.

Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 21 godinu i da zakonski možete dati svoj pristanak, čime ujedno potvrđujete prihvaćanje Pravnih uvjeta korištenja sadržaja internetskih stranica Institucije i Izjave o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama Institucije, sa čijim ste sadržajem upoznati.