Oglašavanje

Oglašavajte pod našim znakom !

Institucija Vam nudi medijski prostor za oglašavanje Vaše reklame, koji svake godine posjeti više milijuna ljudi. Naša flota vozila prisutna je i dostupna širokom spektru različitih korisnika svake sekunde dnevno i tako milijunima kilometara po najprometnijim središtima u svim gradovima Hrvatske. Vaša reklama može svakim danom biti vidljiva u drugom gradu jer jedan dio naših luksuznih vozila odrađuje međugradske transfere i izlete na popularne turističke destinacije. Taxi reklama s Vašim medijskim prostorom može biti Vaša, sve što trebate je poslati nam poruku da Vas kontaktiramo.

Svakoga dana samo u Splitu naša vozila pređu više tisuća kilometara, te prevezu više tisuća korisnika i naših klijenata. Naša taxi vozila najbolji su medijski prostor za oglašavanje Vaše reklame koji ćemo rado podijeliti s Vama.

Znate li da godišnje u svim gradovima Hrvatske prevezemo više milijuna putnika ? Bilo bi savršeno zabaviti ih sa Vašim izvrsnim reklamnim sadržajima dok se voze ! Naše profesionalne i ljubazne vozačice i vozači rado će darivati i dijeliti Vaše promotivne materijale svim korisnicima i našim klijentima.

U turističkoj sezoni Vaša reklama te promotivni materijali mogu biti viđeni i distribuirani na svim otocima te atraktivnim turističkim destinacijama ! Naša pomorska flota plovila prisutna je i dostupna u svim turističkim mjestima i otocima diljem Jadranske obale. Naši profesionalni skiperi te ljubazne hostese rado će darivati i dijeliti Vaše promotivne materijale širokom spektru turista iz različitih krajeva svijeta. Vaš reklamni sadržaj pod našim znakom zasigurno će biti viđen u Hrvatskoj i cijelom svijetu.

Pošaljite upit

    * - polja označena zvjezdicom su obavezna