Knjigovodstvo - pod našim znakom -

O nama

Naši suradnici imaju dugogodišnje iskustvo na raznim područjima računovodstva i financija pa će te se kod nas osjećati ugodno i bez brige oko zakonskih propisa. Odlike dobre poslovne suradnje su stručnost, iskustvo i kvaliteta usluge, a ljubaznošću i predanošću učinit ćemo vaše poslovanje pouzdanim u svakom segmentu.

Naš tim djelatnika i stručnih suradnika predvođen je našom osnivačicom

Đurđica Ergo

Osnivač

Prije svega profesionalna, ali uvijek vedra i nasmiješena, Đurđica je tu da riješi sve Vaše probleme. S preko 20 godina iskustva u knjigovodstvenim poslovima, njezino iskustvo, znanje i domišljatost su idealan recept za rješavanje svih izazova koje stavite pred nas.

Za više informacija obratite se Đurđici direktno putem e-maila : djurdjica.ergo@bookergo.com, na telefon: 021-783-119 ili putem njene facebook stranice https://m.facebook.com/1608824596038929/

Sjedište knjigovodstva : BOOK D.O.O. na adresi Dubrovačka 61, 21000 Split.

  Osobni kontakt broj : 091-789-2945

Ukoliko Vam nije hitno, najljepše Vas molimo da Đurđici pišete.. putem e-maila ili na whatsapp/facebook, unaprijed zahvaljujemo !

100% zadovoljstvo

Garancija kvalitete naši su zadovoljni korisnici. Na zahtjev Vam dostavljamo njihove kontakte kako bi mogli provjeriti iskustva naših direktnih korisnika